TEDxUNYP 2023: Odemknutí udržitelnosti pomocí „Klíčů do budoucnosti“ 

TEDx platforma, proslulá podporou intelektu a šířením „Hodnotných myšlenek“ s radostí oznamuje, že nadcházející událost TEDxUNYP 2023 se bude konat v UNYP Aréně dne 21. října 2023. Tématem letošního roku je „Klíče do budoucnosti“ s důrazem na udržitelnost jak pro naši planetu, tak pro nás samotné.

Od svého založení byl TEDxUNYP přední platformou pro výměnu myšlenek a inovací, zapojení předních myslitelů z různých oborů. Letošní událost slibuje hluboký ponor do konceptu udržitelnosti, zkoumání, jak můžeme posílit odolnost naší planety a sami sebe, když se ubíráme do budoucnosti.

„Téma ‚Klíče do budoucnosti‘ zastupuje svět plný příležitostí, vynálezů a inovací – to jsou ty ‚klíče‘. TEDxUNYP přináší velké nápady do života, které nám pomáhají identifikovat tyto myšlenky a podnítit myšlení a diskusi. Právě sdílením inovativních nápadů a kultury najdeme cestu vpřed pro sebe i pro zbytek světa, odemykajíce naši budoucnost,“ komentoval Mark Anderson, marketingový ředitel University of New York in Prague, organizátor a držitel licence TEDxUNYP.

Událost bude zahrnovat pečlivě vybraný seznam řečníků, včetně proslulých environmentalistů, futuristů, zastánců duševního zdraví a vlivných myslitelů. Řečníci se zaměří na unikátní pohledy na různá témata, jako je změna klimatu, duševní zdraví, osobní rozvoj, podnikání a umělá inteligence. Účastníci budou mít možnost zkoumat klíčové diskuse, které formují náš svět i naše individuální životy.

TEDxUNYP 2023 si klade za cíl probudit naději, odolnost a akci, čelit výzvám, kterým čelí náš svět. Zvýrazněním udržitelnosti má tato událost za cíl inspirovat kolektivní pohyb směrem k odolnější planetě a hlubšímu porozumění osobního rozvoje.

V souladu s interaktivní povahou událostí TEDx, jsou účastníci vyzýváni, aby se účastnili živých debat a navázali kontakt s lidmi se stejnými zájmy, kteří sdílejí zájem o utváření udržitelné budoucnosti.

Další informace o TEDxUNYP 2023, včetně prodeje vstupenek, naleznete na oficiální webové stránce. Vzhledem k vysoké poptávce a omezené dostupnosti vstupenek se doporučuje lístky co nejdříve rezervovat.

Buďte v obraze ohledně TEDxUNYP 2023 na webové adrese www.tedxunyp.com.

O TEDx

V duchu myšlenek, které stojí za šířením, je TEDx programem místních, samostatně organizovaných událostí, které spojují lidi a umožňují sdílení zážitků podobných TED. Na události TEDx se kombinují video přednášky TED Talks a živí řečníci, aby vyvolali hlubokou diskusi a propojení. Tyto místní, nezávisle organizované události jsou označovány jako TEDx, kde x = samostatně organizovaná událost TED.

O UNYP

University of New York in Prague je přední vzdělávací institucí, nabízející řadu programů vyučovaných anglicky. UNYP se věnuje rozvoji studentů a podpoře budování lídrů schopných vyvolat významné lokální i globální změny.

Související články

Kronika UNYP

Vaši e-mailovou adresu použijeme pouze pro zasílání novinek. Vaše soukromí je pro nás důležité.

Pro více informaci si stáhněte UNYP Brožury.


UNYP logo

Kontakty

University of New York in Prague
Londýnská 41, 120 00 Praha


IČ: 25676598
Telefon: +420 224 221 261   Skype
E-mail: unyp@unyp.cz

Zpět nahoru